Hvad kan du finde på et loppemarked?

På et loppemarked deltager personer, som måske har besluttet sig for, at komme af med mange af deres gamle brugte genstande, som de ellers aldrig benytter sig af længere. Derfor går de ud i deres garage eller op på deres loftsrum for at finde nogle genstande, som de msåke ikke har brugt i mange år, og tænker derfor, at de gerne vil af med disse genstande, men samtidigt også gerne vil tjene lidt penge på disse genstande.

Mad og drikke

Mange mennesker der sælger “lopper” kommer derfor til et loppemarked, fordi de har en masse gamle møbler, malerier, bøger, bestik eller legetøj, som de gerne vil af med, men ikke nænner at smide ud, fordi at disse genstane sagtens kan genbruges og blive anvendt med stor nytte hans andre personer. Du kan også finde flere spændende tips på vores søstersite: http://godnattid.dk

De personer, som sælger deres genstande på et loppemarked, har derfor ofte ikke den ehelt store ide om, hvad deres genstande egentlig er værd, når de tømmer et loftsrum, der måske har været brugt til opbevaring af forskellige genstande, de sidste 20 år.

Derfor kan man godt være heldig som køber, at finde nogle ting, som enten ikke fås længere eller som har en langt højere værdi, end det som sælgeren er klar over. Det har vist sig igen og igen, at mange mennesker, der sælger ud af deres inbo og inventar på et loppemarked, ikke anede at deres gamle maleri, var et P.S. Krøyer maleri, eller at det måske ligefrem var et “van Gogh” maleri. (Det var faktisk tilfældet, på et engelsk “Flea market” for nogle år siden, at en skolepige købte et maleri, for 100 kroner, som bagefter viste sig at være et forsvundet van Gogh maleri).

Af andre ting du kan finde på et loppemarked, er eksempelvis gasfyr, bøger, bestik, gamle sko, håndklæder, tøj, lænestole, sofaer og meget mere.

Ude eller inde

Gamle bøger antikvariat

Lidt afhængig af hvad du søger efter, skal du være opmærksom på, at der er forskellige typer af loppemarkeder. Eksempelvis har du et marked som Vorbasse marked, som både er et slags udendørs loppemarked og et marked for husdyr, og du har også et marked som Brørup marked, som også er et udendørs marked, hvor du kan finde både lopper og husdyr til salg. Vorbasse marked er dog langt større en Brørup marked. Til gengæld løber Brørup marked oftere af stabelen, end markedet i Vorbasse.

Hvis du mere et til et indendørs marked, kan vi anbefale loppemarkedet i Toftlund i sønderjylland, hvor du kan gå i læ for vind og vejr, alt imens du nyder en hotdog og ser på gamle, flotte møbler og andre lækre lopper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *