Kombinationen af weekend og loppemarked

For mig indeholder en rigtig weekend i loppemarkedbesøg i sammenhæng med en rigtig god brunch. Heldgivs er det muligt at finde masser af loppemarkeder, hvor man netop også kan få sig en rigtig god brunch, alt imens man spejder omkring for gode fund.

Fordelene med et loppemarked er, at jeg i dag nemt kan hente tre designer sweaters til en overkommelig pris, kan finde en gammel gylden ramme til mit favorit billede og finde gamle bøger fra min favoritforfatter ved at rode i nogle store kasser der indeholder tusindevis af gamle, slidte bøger.

Loppemarkeder er steder som tiltrækker hundredevis af mennesker. Årsagen til det er simpel: vi kan ofte finde rigtig gode ting, af høj kvalitet på et loppemarked, og til en meget overkommenlig pris. Det synes at være årsagen, der trækker de fleste mennesker ud for at “finde lopper”. Mange sammenligner det at gå på loppemarked, lidt med at grave efter guld. Hvis man graver dybt nok, kan man finde en masse ting, der har en meget høj værdi.

Men der er også en anden årsag til at loppemarkeder er populære. Nemlilg det sociale aspekt. Til et loppemarked er der ofte tilknyttet en lang række madboder, hvor man kan købe alt fra hotdogs til pizza slides og økologisk saftevand. Ved disse madboder sætter mange mennesker sig ned, nyder en kaffe eller en hotdog og diskuterer med naboerne, hvad det er for nogle ting de har fundet eller købt. Her fremviser man de ting man har investeret i, og forklarer hvorfor det var et godt køb.

Loppemarkeder er næsten altid et besøg værd. Her kan du finde “vintage” tøj, gamle tallerkener, bøger, malerier der normalt kun er at finde på kunstmarkeder eller antikbutikker. Hvis du er heldig, kan du sågar stadig finde lysekroner og porcelæn fra starten af 1900 tallet, eller kongeligt porcelæn, som er i en rigtig god stand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *